Therese Fryksäter

Therese Fryksäter

The Twilight Saga !

Edward

Nu har jag sätt alla 3 filmerna i The Twilight saga och jag måste bara säga att jag äääälskar dem ! :) Helt underbara ! :)

Ettan som är Twilight handlar om att Bella Swan flyttar till sin pappa i den lilla byn Forks och mötet mellan Bella och Edward Cullen (vampyr) och hur de blir kära och så :) Helt fantastiskt :)

Tvåan är New Moon och handlar om när Edward lämnar Bella pågrund av att han tror det är det bästa för henne pga en händelse som hände hemma i Cullens huset under Bellas födelsedagsfest. Sen så får man se hur hennes bästa vän Jacob (varulv) hjälper Bella att komma på fötter igen och där bildas lite kärlek mellan dem ! :)

Trean är då Eclipse som jag måste säga är den bäste av de 3 :) Handlar om Jacob och Edwards kamp om Bella och om en kamp mot de nyfödda (vampyrer) som gör så att vampyrerna och varulvarna får sammarbeta, vare sig de vill eller inte.

Jag verkligen längtar tills nästa sommar när fjärde och sista filmen kommer ! :)

Jag har även läst alla böckerna så nu väntar man med lite extra spänning på fjärde filmen !

Edward Cullen Bild: Google.se

Therese | 2010-07-14 00:08

Bloggen “Therese Fryksäter” publiceras på Film.nu av Therese. Film.nu förhandsgranskar inte publicerat material i denna blogg, och tar därför inte ansvar för innehållet i den. Finner du något du anser vara olämpligt i denna blogg, ta gärna kontakt med oss.

Är detta din blogg? Uppdateringar kan tyvärr inte längre göras då Film.nu har avslutat denna bloggfunktion, och “Therese Fryksäter” finns endast kvar i arkivsyfte. Om du önskar radera bloggen, kontakta oss. Skriv i ditt mail att du vill radera din blogg och inkludera adressen (URL) till denna sida. Uppge även ditt namn samt det inloggningsnamn och lösenord du använde när du skapade bloggen på Film.nu.

×