Johan Ask

Regissör & Manusförfattare, Malmö

Johan Ask

Regissör & Manusförfattare, Malmö

Regissör & Manusförfattare, Malmö

Mitt namn är Johan Ask.

Jag är en utbildad ljudtekniker med enorm passion för film och manus (läsning och skrivning) från Mediegymnasiet som söker lite jobb.

Jag har ännu bara gjort ett par kortfilmer och 1 musikvideo på Finlandsfärjan, plus massa frilans jobb åt Lions och Tv4...

Jag har bra koll inom videoredigering både i Final Cut och Premiere Pro.

Har jobbat som filmredigerings lärare.

Förutom min kamera (Canon Xl1S) så äger jag en PRO AM JIB CRANE (8 m hög filmkran), direktimporterad från Hollywood.

Har även ett mycket mycket stabilt och bra kamera stativ!

Snart har jag även en mycket proffsig Green Screen till mitt förfogande!

Jag älskar att regissera och jag är mycket bra på det. Jag har en enorm passion och ett brinnande intresse och jag har alltid mina visioner klara i huvudet innan jag ger mig ut på fältet!

Jag älskar också att skriva. Jag skriver allt från dikter till skönlitteratur, men jag skriver helst manus eftersom det är det jag är bäst på!

Hör av er till Ask.Johan@hotmail.com

MVH: Johan Ask

Personliga kontaktuppgifter visas för tillfället inte på dessa filmarbetarsidor.

Är detta din sida? Vi arbetar med att flytta över alla filmarbetare till våra ordinarie personsidor på Film.nu. Där får du en profilsida med mycket mer information – biografi, länkar till alla dina filmproduktioner, fotogalleri, samt möjlighet till flera olika personliga länkar såsom Youtube, Vimeo, Twitter, hemsida med mera. Anmäl dig här för att skapa en ny sida! Vill du istället radera alla dina uppgifter? Kontakta oss direkt!

×