President Movie

Det du inte visste.

check it out!

President Movie

Det du inte visste.

Det du inte visste.

Dreaming In Mono!

I fredags släpptes 2/7 episoden av filmen Dreaming In Mono. Alain Duckamp samlar ihop sitt Mono-ski team för att slå sin ärkefiende Hansi Von Spitzmark.

Filmen är galen och riktigt rolig! Gillar den gamla stilen som blandas med den nya och även sättet som filmen är filmad och klippt ger ett schysst resultat.

Jag ställde upp som statist i denna produktion och träffade samtliga medverkande framför samt bakom kameran, ett riktigt skönt gäng! 

Ta en titt på http://www.dreaminginmono.com/ och se de 2 första episoderna. En ny episod släpps varje fredag!

You will enjoy it!

Alexander Fredriksson | 2010-02-01 22:03

Tags: film

The Ghost Writer

Den 16 April Släpps The Ghost Writer! 

Handling: Den framgångsrike spökskrivaren The Ghost blir ombedd att avsluta den brittiske före detta premiärministern Adam Langs memoarer, efter att den tidigare spökskrivaren omkommit i en tragisk olycka. Under arbetets gång tycker sig The Ghost se tecken på att Lang är kopplad till CIA. Kan Lang ha samarbetat med USA under sin tid som premiärminister? Och blev The Ghosts företrädare mördad på grund av vad han fick reda på?

Pierce Kör igen! Filmen ger ett schysst intryck, kan inte vänta på att få se den !

  

I rollerna: Pierce Brosnan, Ewan McGregor, Olivia Williams, Kim Catrall, Jim Belushi m fl.

Regi: Roman Polanski

Kolla in Trailern här!

http://www.youtube.com/watch?v=nOxJ8Jwcbpc

Alexander Fredriksson | 2010-01-28 17:36

Tags: nyafilmer

Peter Haber är polis!

Efter hyllningen under guldbagge galan blev jag sugen på att se Män som hatar kvinnor igen. Filmen är förjäkla bra och de är definitivt värde uppståndelsen! 

Men en sak som jag stör mig på när jag ser filmen är att Peter Haber spelar den vidriga "skurken"! Är det bara jag som kopplar ihop honom med polisen efter alla beck filmer? Att han har mördat alla dessa flickor känns helt vridet, han ska ju ta fast mördarn ??

Första gången jag såg filmen uteslöt jag honom direkt från att vara mördaren bara för att det var Haber som hade rollen!

Men inget ont sagt om Haber! Han är riktigt duktig och gör rollen som Martin Vanger väldigt bra.

Haber tillsammans med radar kollegan Persbrant. 

Alexander Fredriksson | 2010-01-28 17:21

Tags: film

George Clooney till Sverige!

En gammal nyhet men ack så kul!

George Clooney kommer tsm med ressigören Anton Corbijn till sverige (jämtland) för att spela in öppningsscenen till filmen THE AMERICAN nu i slutet av januari. 

Filmen kommer handla om americanen Jack som är lönmördare och misslyckas med ett jobb i Sverige. Han bestämmer sig då för att nästa jobb är hanns sista. Detta för honom till landsbyggden i Italien.

Jag tror starkt på den här filmen efter som jag är mäkta imponerad av både George och Anton! 

Corbijn gjorde sin premiär som långfilms ressigör 2007 med den prisbelönade filmen Control. Det här är hanns andra film som lång filmsressigör. Det lär ju bli en ny succeé film!?

LYCKA TILL GUBBS!

Här har vi Kungarna! Känns som ett ganska vettigt val att ha George framför kameran och Anton bakom right?

Arrivederci!

Alexander Fredriksson | 2010-01-27 17:18

Tags: nyheter

Alexander är namnet!

Nu har circusen börjat och jag droppade nyligen mitt första inlägg!

Nu är det väll läge att berätta lite om mig själv. Som sagt så heter jag Alexander, jag håller på med teater och musik på fritiden och i skolan och går på Calle Flygares teaterskola. Den här bloggen kommer handla om mitt absolut största intresse, FILM! Med mitt stora intresse och aktivitet i branschen så hoppas jag att mitt skrivande kommer uppskattas! 

Har aldrig bloggat tidigare så nu är jag ute på okänd mark men kul ska det bli!

                                         

Ett hedeligt headshot på mig i mina bästa dar!

Alexander Fredriksson | 2010-01-26 20:51

Tags: alexander

Bloggen “President Movie” publiceras på Film.nu av Alexander Fredriksson. Film.nu förhandsgranskar inte publicerat material i denna blogg, och tar därför inte ansvar för innehållet i den. Finner du något du anser vara olämpligt i denna blogg, ta gärna kontakt med oss.

Är detta din blogg? Uppdateringar kan tyvärr inte längre göras då Film.nu har avslutat denna bloggfunktion, och “President Movie” finns endast kvar i arkivsyfte. Om du önskar radera bloggen, kontakta oss. Skriv i ditt mail att du vill radera din blogg och inkludera adressen (URL) till denna sida. Uppge även ditt namn samt det inloggningsnamn och lösenord du använde när du skapade bloggen på Film.nu.

×