Shima Niavarani

 

Shima Niavarani

  • Översikt
  • Info & länkar
  • Bilder
  • Diskussion

View this page in English on Filmanic

Shima Niavarani, född 7 juli 1985, är en svensk skådespelare, dramatiker och sångerska. Hon har framträtt inom teater, film, tv och radio. Inom film har Niavarani bland annat medverkat i Simon Stahos långfilm "Kärlekens Krigare", där hon hade en av huvudrollerna. Hon har även medverkat i TV-produktioner som SVT:s julkalender "Gyllene Knorren", Livet i Fagervik, samt varit återkommande panelmedlem i SVT:s Gomorron Sverige och i TV4 Nyhetsmorgon som söndagssnackare.

Innehåll från Wikipedia tillhandahålls enligt villkoren i Creative Commons (CC BY-SA 3.0).

 
 

Listor & Nyheter

TMDb Film.nu använder sig av The Movie Database API (TMDb) för vissa funktioner, men är inte på något sätt stödd eller certifierad av TMDb.

Handlar denna sida om dig? Uppgifterna har vi helt eller delvis fått från The Movie Database (TMDb). Du kan begära att vi tar bort alla personuppgifter vi har om dig genom att skicka ett mail till oss och inkludera adressen till denna sida (URL). Förklara även vem du är, så vi vet att du är personen som denna sida handlar om. För att radera dina uppgifter från TMDb måste du kontakta dem separat.

Shima Niavarani

Född 1985-07-07 (35 år sedan) i Teheran, Iran.

Bilder på Shima Niavarani

Klicka på bilderna för att visa i full storlek

Vad du tycker om Shima Niavarani?

Starta en diskussion om Shima Niavarani med dina vänner på Facebook eller Twitter!

Shima Niavarani

Biografi från Wikipedia Extern länk till biografins källa

Shima Niavarani, född 7 juli 1985, är en svensk skådespelare, dramatiker och sångerska. Hon har framträtt inom teater, film, tv och radio.

Inom film har Niavarani bland annat medverkat i Simon Stahos långfilm "Kärlekens Krigare", där hon hade en av huvudrollerna. Hon har även medverkat i TV-produktioner som SVT:s julkalender "Gyllene Knorren", Livet i Fagervik, samt varit återkommande panelmedlem i SVT:s Gomorron Sverige och i TV4 Nyhetsmorgon som söndagssnackare.

Innehåll från Wikipedia tillhandahålls enligt villkoren i Creative Commons (CC BY-SA 3.0).

×
×
×
×
×