Sanna Bråding

 

Sanna Bråding

  • Översikt
  • Info & länkar
  • Bilder
  • Diskussion

View this page in English on Filmanic

Sanna Erica Bråding, född 5 mars 1980 i Saltsjö-Boo i Nacka kommun i Stockholms län, är en svensk skådespelare och programledare. Sanna Bråding växte upp i Nacka och började med teater redan som liten. När hon var 15 år fick hon rollen som Tanja i TV4:s såpopera Tre Kronor. Bråding blev sedan uppmärksammad 2001 som kassörskan Kajsa i en serie reklamfilmer för ICA. Hon hade också en större roll 2002 i SVT:s såpopera Skeppsholmen. Vid sidan av skådespelandet har hon sedan 2003 jobbat som programledare i radio i programmen Ketchup och Sommartoppen samt lånat sin röst till webbkanalen P3 Star. Hon har även gjort röster till ett flertal tecknade filmer så som "Zoe Kezako", "Yallarup" etc. År 2004 spelade hon huvudrollen i Lukas Moodyssons film Ett hål i mitt hjärta. Hon var programledare för Idol 2006 tillsammans med Mogge Sseruwagi och för Grammisgalan 2007 tillsammans med Carina Berg

Läs mer om Sanna Bråding
 
 

Listor & Nyheter

TMDb Film.nu använder sig av The Movie Database API (TMDb) för vissa funktioner, men är inte på något sätt stödd eller certifierad av TMDb.

Handlar denna sida om dig? Uppgifterna har vi helt eller delvis fått från The Movie Database (TMDb). Du kan begära att vi tar bort alla personuppgifter vi har om dig genom att skicka ett mail till oss och inkludera adressen till denna sida (URL). Förklara även vem du är, så vi vet att du är personen som denna sida handlar om. För att radera dina uppgifter från TMDb måste du kontakta dem separat.

Sanna Bråding

Född 1980-03-05 (41 år sedan) i Boo, Sverige.

Bilder på Sanna Bråding

Klicka på bilderna för att visa i full storlek

Vad du tycker om Sanna Bråding?

Starta en diskussion om Sanna Bråding med dina vänner på Facebook eller Twitter!

Sanna Bråding

Biografi från Wikipedia Extern länk till biografins källa

Sanna Erica Bråding, född 5 mars 1980 i Saltsjö-Boo i Nacka kommun i Stockholms län, är en svensk skådespelare och programledare.

Sanna Bråding växte upp i Nacka och började med teater redan som liten. När hon var 15 år fick hon rollen som Tanja i TV4:s såpopera Tre Kronor. Bråding blev sedan uppmärksammad 2001 som kassörskan Kajsa i en serie reklamfilmer för ICA. Hon hade också en större roll 2002 i SVT:s såpopera Skeppsholmen. Vid sidan av skådespelandet har hon sedan 2003 jobbat som programledare i radio i programmen Ketchup och Sommartoppen samt lånat sin röst till webbkanalen P3 Star. Hon har även gjort röster till ett flertal tecknade filmer så som "Zoe Kezako", "Yallarup" etc. År 2004 spelade hon huvudrollen i Lukas Moodyssons film Ett hål i mitt hjärta. Hon var programledare för Idol 2006 tillsammans med Mogge Sseruwagi och för Grammisgalan 2007 tillsammans med Carina Berg.

2009 spelade hon en av huvudrollerna i teateruppsättningen Other Hands på teatern Pero. Under våren samma år medverkade hon i novellfilmsprojektet "Jag kom tvåa" som medproducent, författare och huvudrollsinnehavare.

Innehåll från Wikipedia tillhandahålls enligt villkoren i Creative Commons (CC BY-SA 3.0).

×
×
×
×
×