Richard Ulfsäter

 

Richard Ulfsäter

  • Översikt
  • Info & länkar
  • Bilder
  • Diskussion

View this page in English on Filmanic

Richard Claes Erik Ulfsäter, född 1 september 1975 i Helsingborg, är en svensk skådespelare, som även varit bosatt i England under 15 år. Han är barnbarns barn till Erik Boheman och till Arre Essén. Författaren Agneta Ulfsäter-Troell är hans faster. Hans far är kusin till Björn Ulvaeus och var den som lärde Ulvaeus de första gitarrackorden

Innehåll från Wikipedia tillhandahålls enligt villkoren i Creative Commons (CC BY-SA 3.0).

 
 

Listor & Nyheter

TMDb Film.nu använder sig av The Movie Database API (TMDb) för vissa funktioner, men är inte på något sätt stödd eller certifierad av TMDb.

Handlar denna sida om dig? Uppgifterna har vi helt eller delvis fått från The Movie Database (TMDb). Du kan begära att vi tar bort alla personuppgifter vi har om dig genom att skicka ett mail till oss och inkludera adressen till denna sida (URL). Förklara även vem du är, så vi vet att du är personen som denna sida handlar om. För att radera dina uppgifter från TMDb måste du kontakta dem separat.

Richard Ulfsäter

Född 1975-09-01 (48 år sedan) i Helsingborg, Sverige.

Bilder på Richard Ulfsäter

Klicka på bilderna för att visa i full storlek

Dela din mening om Richard Ulfsäter?

Starta en diskussion om Richard Ulfsäter med dina vänner på Facebook eller Twitter!

Richard Ulfsäter

Biografi från Wikipedia Extern länk till biografins källa

Richard Claes Erik Ulfsäter, född 1 september 1975 i Helsingborg, är en svensk skådespelare, som även varit bosatt i England under 15 år.

Han är barnbarns barn till Erik Boheman och till Arre Essén. Författaren Agneta Ulfsäter-Troell är hans faster. Hans far är kusin till Björn Ulvaeus och var den som lärde Ulvaeus de första gitarrackorden.

Innehåll från Wikipedia tillhandahålls enligt villkoren i Creative Commons (CC BY-SA 3.0).

×
×
×
×
×