Reuben Sallmander

 

Reuben Sallmander

  • Översikt
  • Info & länkar
  • Bilder
  • Diskussion

View this page in English on Filmanic

Reuben Robert Joakim Sallmander utexaminerades från Teaterhögskolan i Stockholm 1990 och har sedan dess medverkat i en lång rad teaterföreställningar, filmer och TV-produktioner. Han medverkade i Maratondansen på Stockholms Parkteater, spelade på Dramaten i pjäserna Bergsprängaren och hans dotter Eivor och Drömkvinnan. I den svenska thrillerserien Irene Huss (2007-2008) med Angela Kovács i huvudrollen, spelade han maken Krister Huss i filmerna Irene Huss - Tatuerad Torso, Den krossade tanghästen, Nattrond, Glasdjävulen, Eldsdansen och Guldkalven. I TV har Sallmander medverkat i bland annat Längtans blåa blomma, Trettondagsafton, Cluedo och Gäster med gester

Innehåll från Wikipedia tillhandahålls enligt villkoren i Creative Commons (CC BY-SA 3.0).

 
 

Listor & Nyheter

TMDb Film.nu använder sig av The Movie Database API (TMDb) för vissa funktioner, men är inte på något sätt stödd eller certifierad av TMDb.

Handlar denna sida om dig? Uppgifterna har vi helt eller delvis fått från The Movie Database (TMDb). Du kan begära att vi tar bort alla personuppgifter vi har om dig genom att skicka ett mail till oss och inkludera adressen till denna sida (URL). Förklara även vem du är, så vi vet att du är personen som denna sida handlar om. För att radera dina uppgifter från TMDb måste du kontakta dem separat.

Reuben Sallmander

Född 1966-02-11 (55 år sedan) i Högalid, Stockholm.

Bilder på Reuben Sallmander

Klicka på bilderna för att visa i full storlek

Vad du tycker om Reuben Sallmander?

Starta en diskussion om Reuben Sallmander med dina vänner på Facebook eller Twitter!

Reuben Sallmander

Biografi från Wikipedia Extern länk till biografins källa

Reuben Robert Joakim Sallmander utexaminerades från Teaterhögskolan i Stockholm 1990 och har sedan dess medverkat i en lång rad teaterföreställningar, filmer och TV-produktioner. Han medverkade i Maratondansen på Stockholms Parkteater, spelade på Dramaten i pjäserna Bergsprängaren och hans dotter Eivor och Drömkvinnan.

I den svenska thrillerserien Irene Huss (2007-2008) med Angela Kovács i huvudrollen, spelade han maken Krister Huss i filmerna Irene Huss - Tatuerad Torso, Den krossade tanghästen, Nattrond, Glasdjävulen, Eldsdansen och Guldkalven. I TV har Sallmander medverkat i bland annat Längtans blåa blomma, Trettondagsafton, Cluedo och Gäster med gester.

Innehåll från Wikipedia tillhandahålls enligt villkoren i Creative Commons (CC BY-SA 3.0).

×
×
×
×
×