Ramón Barea

 

Ramón Barea

  • Översikt
  • Info & länkar
  • Bilder
  • Diskussion

View this page in English on Filmanic

Ramón Barea är en skådespelare, regissör och manusförfattare. Han föddes i Bilbao den 13 juli 1949. Han är känd för bland annat Blancanieves (2012), El Otro Lado de la Cama (2002), Torremolinos 73 (2003), Acción mutante (1993) och 800 balas (2002).

Läs mer om Ramón Barea

Denna biografi har genererats automatiskt av Filmanic (vår snälla lilla bot).

 
 
 
 

Listor & Nyheter

TMDb Film.nu använder sig av The Movie Database API (TMDb) för vissa funktioner, men är inte på något sätt stödd eller certifierad av TMDb.

Handlar denna sida om dig? Uppgifterna har vi helt eller delvis fått från The Movie Database (TMDb). Du kan begära att vi tar bort alla personuppgifter vi har om dig genom att skicka ett mail till oss och inkludera adressen till denna sida (URL). Förklara även vem du är, så vi vet att du är personen som denna sida handlar om. För att radera dina uppgifter från TMDb måste du kontakta dem separat.

Ramón Barea

Född 1949-07-13 (71 år sedan) i Bilbao.

Bilder på Ramón Barea

Klicka på bilderna för att visa i full storlek

Vad du tycker om Ramón Barea?

Starta en diskussion om Ramón Barea med dina vänner på Facebook eller Twitter!

Ramón Barea

Biografi från Wikipedia

Ramón Barea es un actor, dramaturgo, director de teatro y realizador cinematográfico español nacido en Bilbao el 13 de Julio de 1949. En su infancia fue monaguillo, atabalero, torero de perros en la Plaza Nueva de Bilbao, y en su adolescencia espectador compulsivo de teatro y actor aficionado.

Innehåll från Wikipedia tillhandahålls enligt villkoren i Creative Commons (CC BY-SA 3.0).

×
×
×
×
×