Ralph Carlsson

 

Ralph Carlsson

  • Översikt
  • Info & länkar
  • Bilder
  • Diskussion

View this page in English on Filmanic

Ralph Carlsson, född Ralph Ingemar Karlsson 5 mars 1952 i Göteborg, är en svensk skådespelare. Carlsson utbildades vid Statens scenskola i Stockholm. Han spelade under en lång period på Göteborgs stadsteater. Carlsson har arbetat hos Hagge Geigert på Lisebergsteatern, på Chinateatern i Stockholm och på flera andra scener. Han har medverkat i flera film- och TV-produktioner som bland annat Mitt liv som hund, Den bästa sommaren, De drabbade, Fucking Åmål och Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann

Innehåll från Wikipedia tillhandahålls enligt villkoren i Creative Commons (CC BY-SA 3.0).

 
 

Listor & Nyheter

TMDb Film.nu använder sig av The Movie Database API (TMDb) för vissa funktioner, men är inte på något sätt stödd eller certifierad av TMDb.

Handlar denna sida om dig? Uppgifterna har vi helt eller delvis fått från The Movie Database (TMDb). Du kan begära att vi tar bort alla personuppgifter vi har om dig genom att skicka ett mail till oss och inkludera adressen till denna sida (URL). Förklara även vem du är, så vi vet att du är personen som denna sida handlar om. För att radera dina uppgifter från TMDb måste du kontakta dem separat.

Ralph Carlsson

Född 1952-03-05 (69 år sedan) i Göteborg.

Förhållanden
Namn Från Till Typ av förhållade
Eva Dahlman(Gifta) Gifta
Barn

Calle Carlsson, Siri Carlsson

Bilder på Ralph Carlsson

Klicka på bilderna för att visa i full storlek

Vad du tycker om Ralph Carlsson?

Starta en diskussion om Ralph Carlsson med dina vänner på Facebook eller Twitter!

Ralph Carlsson

Biografi från Wikipedia Extern länk till biografins källa

Ralph Carlsson, född Ralph Ingemar Karlsson 5 mars 1952 i Göteborg, är en svensk skådespelare.

Carlsson utbildades vid Statens scenskola i Stockholm. Han spelade under en lång period på Göteborgs stadsteater. Carlsson har arbetat hos Hagge Geigert på Lisebergsteatern, på Chinateatern i Stockholm och på flera andra scener.

Han har medverkat i flera film- och TV-produktioner som bland annat Mitt liv som hund, Den bästa sommaren, De drabbade, Fucking Åmål och Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann.

Innehåll från Wikipedia tillhandahålls enligt villkoren i Creative Commons (CC BY-SA 3.0).

×
×
×
×
×