Rachel Mohlin

 

Rachel Mohlin

  • Översikt
  • Info & länkar
  • Bilder
  • Diskussion

View this page in English on Filmanic

Rachel Mohlin är en skådespelare och manusförfattare. Hon föddes i Jönköping, Sverige den 29 maj 1973. Hon är känd för bland annat Mamma Mu och Kråkan (2008), Kvarteret Skatan reser till Laholm (2012), Kvarteret Skatan - i nöd och lust (2010), Rosa - the movie (2007) och Små mirakel och stora (2006).

Läs mer om Rachel Mohlin

Denna biografi har genererats automatiskt av Filmanic (vår snälla lilla bot).

Listor & Nyheter

 
 
 
TMDb Film.nu använder sig av The Movie Database API (TMDb) för vissa funktioner, men är inte på något sätt stödd eller certifierad av TMDb.

Handlar denna sida om dig? Uppgifterna har vi helt eller delvis fått från The Movie Database (TMDb). Du kan begära att vi tar bort alla personuppgifter vi har om dig genom att skicka ett mail till oss och inkludera adressen till denna sida (URL). Förklara även vem du är, så vi vet att du är personen som denna sida handlar om. För att radera dina uppgifter från TMDb måste du kontakta dem separat.

Rachel Mohlin

Född 1973-05-29 (51 år sedan) i Jönköping, Jönköpings län, Sverige.

Bilder på Rachel Mohlin

Klicka på bilderna för att visa i full storlek

Dela din mening om Rachel Mohlin?

Starta en diskussion om Rachel Mohlin med dina vänner på Facebook eller Twitter!

Rachel Mohlin

Biografi från Wikipedia

För den svenska publiken blev Rachel Mohlin känd för sin roll i Kanal 5:s såpopera Vänner och fiender där hon spelade i 695 avsnitt. Hon har också gjort inhopp i TV4s c/o Segemyhr och SVTs Män emellan. Mer nyligen blev Rachel Molin hyllad för sina rolltolkningar som en i gänget kring SVT:skomediserie Kvarteret Skatan. Där spelar hon bland annat den kärlekskranka men förvirrade singeltjejen Jenny.

Innehåll från Wikipedia tillhandahålls enligt villkoren i Creative Commons (CC BY-SA 3.0).

×
×
×
×
×