Per Morberg

 

Per Morberg

  • Översikt
  • Info & länkar
  • Bilder
  • Diskussion

View this page in English on Filmanic

Per Henrik Morberg, ursprungligen Andersson, född 23 juni 1960 i Brännkyrka församling, Stockholm, är en svensk skådespelare, kock och programledare. ör den stora allmänheten är Morberg mest känd för sina roller på film och tv. Här kan nämnas till exempel huvudrollen som Bengt Hall i filmen 1939, filmregissören Mos i Zingo, psykopaten Viggo i tv-serien Rederiet och Roger Rönn i Vita lögner. Han har medverkat i flera Beck-filmer med Peter Haber samt i Kay Pollaks kritikerrosade Så som i himmelen. Han spelade Rövhalt i TV-serien Hem till Midgård på TV4. Morberg har gjort reportage om jakt och matlagning i magasinet Jakt & fiske i TV4 Plus, varit domare i Sveriges mästerkock och leder ett eget matlagningsprogram, Vad blir det för mat? , på TV4

Läs mer om Per Morberg
 
 

Listor & Nyheter

TMDb Film.nu använder sig av The Movie Database API (TMDb) för vissa funktioner, men är inte på något sätt stödd eller certifierad av TMDb.

Handlar denna sida om dig? Uppgifterna har vi helt eller delvis fått från The Movie Database (TMDb). Du kan begära att vi tar bort alla personuppgifter vi har om dig genom att skicka ett mail till oss och inkludera adressen till denna sida (URL). Förklara även vem du är, så vi vet att du är personen som denna sida handlar om. För att radera dina uppgifter från TMDb måste du kontakta dem separat.

Per Morberg

Född 1960-06-23 (62 år sedan) i Stockholm, Sverige.
Längd 180 cm.

Förhållanden
Namn Från Till Typ av förhållade
Inese Bergs Morberg(Gifta: 1988–) 1988 Gifta

Bilder på Per Morberg

Klicka på bilderna för att visa i full storlek

Vad du tycker om Per Morberg?

Starta en diskussion om Per Morberg med dina vänner på Facebook eller Twitter!

Per Morberg

Biografi från Wikipedia Extern länk till biografins källa

Per Henrik Morberg, ursprungligen Andersson, född 23 juni 1960 i Brännkyrka församling, Stockholm, är en svensk skådespelare, kock och programledare.

ör den stora allmänheten är Morberg mest känd för sina roller på film och tv. Här kan nämnas till exempel huvudrollen som Bengt Hall i filmen 1939, filmregissören Mos i Zingo, psykopaten Viggo i tv-serien Rederiet och Roger Rönn i Vita lögner. Han har medverkat i flera Beck-filmer med Peter Haber samt i Kay Pollaks kritikerrosade Så som i himmelen. Han spelade Rövhalt i TV-serien Hem till Midgård på TV4. Morberg har gjort reportage om jakt och matlagning i magasinet Jakt & fiske i TV4 Plus, varit domare i Sveriges mästerkock och leder ett eget matlagningsprogram, Vad blir det för mat?, på TV4.

Under våren 2009 följde Morberg upp framgångarna med sitt matlagningsprogram genom att ge ut en kombinerad kokbok och självbiografi under namnet Morberg - scenen, livet och konsten att laga mat.

Innehåll från Wikipedia tillhandahålls enligt villkoren i Creative Commons (CC BY-SA 3.0).

×
×
×
×
×