Niclas Wahlgren

 

Niclas Wahlgren

  • Översikt
  • Info & länkar
  • Bilder
  • Diskussion

View this page in English on Filmanic

Niclas Hans Ivar Wahlgren, född 8 juli 1965 i Gustavsberg i Värmdö kommun, är en svensk skådespelare, artist och programledare. Han var tidigare gift med artisten och låtskrivaren Laila Bagge. Niclas Wahlgren är son till skådespelarna Christina Schollin och Hans Wahlgren och bror till Pernilla Wahlgren, Linus Wahlgren och Peter Wahlgren. Wahlgren debuterade som skådespelare vid fem års ålder i filmen "Vill så gärna tro" (han spelade son till Christina Schollins rollfigur Lillemor). Han slog igenom i ungdomsfilmen "G - som i gemenskap" 1983. Efter det ägnade han sig åt en musikkarriär

Innehåll från Wikipedia tillhandahålls enligt villkoren i Creative Commons (CC BY-SA 3.0).

 
 
TMDb Film.nu använder sig av The Movie Database API (TMDb) för vissa funktioner, men är inte på något sätt stödd eller certifierad av TMDb.

Handlar denna sida om dig? Uppgifterna har vi helt eller delvis fått från The Movie Database (TMDb). Du kan begära att vi tar bort alla personuppgifter vi har om dig genom att skicka ett mail till oss och inkludera adressen till denna sida (URL). Förklara även vem du är, så vi vet att du är personen som denna sida handlar om. För att radera dina uppgifter från TMDb måste du kontakta dem separat.

Niclas Wahlgren

Född 1965-07-08 (55 år sedan) i Gustavsberg, Värmdö.

Förhållanden
Namn Från Till Typ av förhållade
Laila Bagge Wahlgren(Gifta: 2010-03-06–) 2010-03-06 Gifta
Barn

Tim Hans Adam Wahlgren, Kit Wahlgren

Föräldrar

Christina Schollin, Hans Wahlgren

Syskon

Bilder på Niclas Wahlgren

Klicka på bilderna för att visa i full storlek

Vad du tycker om Niclas Wahlgren?

Starta en diskussion om Niclas Wahlgren med dina vänner på Facebook eller Twitter!

Niclas Wahlgren

Biografi från Wikipedia Extern länk till biografins källa

Niclas Hans Ivar Wahlgren, född 8 juli 1965 i Gustavsberg i Värmdö kommun, är en svensk skådespelare, artist och programledare. Han var tidigare gift med artisten och låtskrivaren Laila Bagge. Niclas Wahlgren är son till skådespelarna Christina Schollin och Hans Wahlgren och bror till Pernilla Wahlgren, Linus Wahlgren och Peter Wahlgren.

Wahlgren debuterade som skådespelare vid fem års ålder i filmen "Vill så gärna tro" (han spelade son till Christina Schollins rollfigur Lillemor). Han slog igenom i ungdomsfilmen "G - som i gemenskap" 1983. Efter det ägnade han sig åt en musikkarriär.

Innehåll från Wikipedia tillhandahålls enligt villkoren i Creative Commons (CC BY-SA 3.0).

×
×
×
×
×