Mikael Syrén

 

Mikael Syrén

  • Översikt
  • Info & länkar
  • Bilder
  • Diskussion

View this page in English on Filmanic

Mikael Syrén är en manusförfattare, regissör och skådespelare. Hen föddes i Huskvarna, Sverige den 29 april 1965. Hen är känd för bland annat Beck 27 - Rum 302 (2015), Kvarteret Skatan reser till Laholm (2012) och Hotell Gyllene Knorren - filmen (2011).

Läs mer om Mikael Syrén

Denna biografi har genererats automatiskt av Filmanic (vår snälla lilla bot).

 
 
 
 

Listor & Nyheter

TMDb Film.nu använder sig av The Movie Database API (TMDb) för vissa funktioner, men är inte på något sätt stödd eller certifierad av TMDb.

Handlar denna sida om dig? Uppgifterna har vi helt eller delvis fått från The Movie Database (TMDb). Du kan begära att vi tar bort alla personuppgifter vi har om dig genom att skicka ett mail till oss och inkludera adressen till denna sida (URL). Förklara även vem du är, så vi vet att du är personen som denna sida handlar om. För att radera dina uppgifter från TMDb måste du kontakta dem separat.

Mikael Syrén

Född 1965-04-29 (56 år sedan) i Huskvarna, Sverige.

Bilder på Mikael Syrén

Klicka på bilderna för att visa i full storlek

Vad du tycker om Mikael Syrén?

Starta en diskussion om Mikael Syrén med dina vänner på Facebook eller Twitter!

Mikael Syrén

Biografi från Wikipedia

Mikael Syrén, Lars Mikael Syrén, född 29 april 1965 i Huskvarna. Tidigare radiokomiker som låg bakom bland annat Röster i Radio och Clownen luktar bensin, i Sveriges Radio P3. Numera manusförfattare och regissör i komedifacket. Kvarteret Skatan, Lite som du samt Ulveson och Herngren är några exempel. Mikael Syrén är en av skaparna av SVT-serien Livet i Fagervik och var även en av regissörerna. Han har också regisserat 2010 års julkalender Hotell Gyllene Knorren. Spelade även gitarr och sjöng i banden Migrän, Dansdepartementet och Elvira.

Innehåll från Wikipedia tillhandahålls enligt villkoren i Creative Commons (CC BY-SA 3.0).

×
×
×
×
×