Mi Ridell

 

Mi Ridell

  • Översikt
  • Info & länkar
  • Bilder
  • Diskussion

View this page in English on Filmanic

Mi Ridell, född Mi Ingrid Marie Pettersson den 3 juni 1968 i Karlskrona, är en svensk skådespelare och sångare. Hon har medverkat i filmer som "Reine & Mimmi i fjällen" och Galenskaparna och After Shaves "Monopol" samt i TV-produktioner som "Oumi", där hon föreställde den japanska journalisten Oumi, på Kanal 5 2004 och 2005, "Gäster med gester", "Prat i kvadrat", "Rena rama Rolf", "Vita lögner", "En fyra för tre", "Cluedo" och "Så ska det låta". Hon deltog även i "Let's Dance" 2008, "Musikmaskinen" 2008 samt "Sing-A-Long" 2007 och 2008.

Innehåll från Wikipedia tillhandahålls enligt villkoren i Creative Commons (CC BY-SA 3.0).

 
 

Listor & Nyheter

TMDb Film.nu använder sig av The Movie Database API (TMDb) för vissa funktioner, men är inte på något sätt stödd eller certifierad av TMDb.

Handlar denna sida om dig? Uppgifterna har vi helt eller delvis fått från The Movie Database (TMDb). Du kan begära att vi tar bort alla personuppgifter vi har om dig genom att skicka ett mail till oss och inkludera adressen till denna sida (URL). Förklara även vem du är, så vi vet att du är personen som denna sida handlar om. För att radera dina uppgifter från TMDb måste du kontakta dem separat.

Mi Ridell

Född 1968-06-03 (52 år sedan) i Karlskrona, Sverige.

Bilder på Mi Ridell

Klicka på bilderna för att visa i full storlek

Vad du tycker om Mi Ridell?

Starta en diskussion om Mi Ridell med dina vänner på Facebook eller Twitter!

Mi Ridell

Biografi från Wikipedia Extern länk till biografins källa

Mi Ridell, född Mi Ingrid Marie Pettersson den 3 juni 1968 i Karlskrona, är en svensk skådespelare och sångare.

Hon har medverkat i filmer som "Reine & Mimmi i fjällen" och Galenskaparna och After Shaves "Monopol" samt i TV-produktioner som "Oumi", där hon föreställde den japanska journalisten Oumi, på Kanal 5 2004 och 2005, "Gäster med gester", "Prat i kvadrat", "Rena rama Rolf", "Vita lögner", "En fyra för tre", "Cluedo" och "Så ska det låta". Hon deltog även i "Let's Dance" 2008, "Musikmaskinen" 2008 samt "Sing-A-Long" 2007 och 2008.

Innehåll från Wikipedia tillhandahålls enligt villkoren i Creative Commons (CC BY-SA 3.0).

×
×
×
×
×