Matias Varela

 

Matias Varela

  • Översikt
  • Info & länkar
  • Bilder
  • Diskussion

View this page in English on Filmanic

Louis Matias Karl Padin Varela, född 23 juni 1980 i Stockholm, är en svensk skådespelare. Varela spelade 2000-2001 Miguel "Mischa" Zantos i TV4:s serie "Nya tider", Jorge Salinas Barrio i "Snabba Cash" och återkom i den rollen i uppföljaren "Snabba Cash II". I Arne Dahl-filmerna spelar han Jorge Chavez. Under 2013 var han med i ett par avsnitt av TV-serien "The Borgias", där han spelade rollen som Ferdinand II av Neapel. Han har gjort reklam för klädföretaget JC

Innehåll från Wikipedia tillhandahålls enligt villkoren i Creative Commons (CC BY-SA 3.0).

 
 

Listor & Nyheter

TMDb Film.nu använder sig av The Movie Database API (TMDb) för vissa funktioner, men är inte på något sätt stödd eller certifierad av TMDb.

Handlar denna sida om dig? Uppgifterna har vi helt eller delvis fått från The Movie Database (TMDb). Du kan begära att vi tar bort alla personuppgifter vi har om dig genom att skicka ett mail till oss och inkludera adressen till denna sida (URL). Förklara även vem du är, så vi vet att du är personen som denna sida handlar om. För att radera dina uppgifter från TMDb måste du kontakta dem separat.

Matias Varela

Född 1980-06-23 (42 år sedan) i Stockholm, Sverige.
Längd 179 cm.

Bilder på Matias Varela

Klicka på bilderna för att visa i full storlek

Vad du tycker om Matias Varela?

Starta en diskussion om Matias Varela med dina vänner på Facebook eller Twitter!

Matias Varela

Biografi från Wikipedia Extern länk till biografins källa

Louis Matias Karl Padin Varela, född 23 juni 1980 i Stockholm, är en svensk skådespelare.

Varela spelade 2000-2001 Miguel "Mischa" Zantos i TV4:s serie "Nya tider", Jorge Salinas Barrio i "Snabba Cash" och återkom i den rollen i uppföljaren "Snabba Cash II". I Arne Dahl-filmerna spelar han Jorge Chavez. Under 2013 var han med i ett par avsnitt av TV-serien "The Borgias", där han spelade rollen som Ferdinand II av Neapel.

Han har gjort reklam för klädföretaget JC.

Innehåll från Wikipedia tillhandahålls enligt villkoren i Creative Commons (CC BY-SA 3.0).

×
×
×
×
×