Lill Lindfors

 

Lill Lindfors

  • Översikt
  • Info & länkar
  • Bilder
  • Diskussion

View this page in English on Filmanic

Maj Lillemor "Lill" Lindfors, född 12 maj 1940 i Helsingfors, Finland, är en svensk sångerska, komiker och skådespelerska. Hon är numera bosatt i Högby på Öland men har bott större delen av sitt liv i Stockholm. Under en lång karriär har hon fått ett antal guldskivor och är både kompositör och textförfattare till egna shower och till två barnböcker, föredragshållare, barnambassadör i FN:s regi (UNICEF) och skådespelerska inom både film och teater

Innehåll från Wikipedia tillhandahålls enligt villkoren i Creative Commons (CC BY-SA 3.0).

 
 

Listor & Nyheter

TMDb Film.nu använder sig av The Movie Database API (TMDb) för vissa funktioner, men är inte på något sätt stödd eller certifierad av TMDb.

Handlar denna sida om dig? Uppgifterna har vi helt eller delvis fått från The Movie Database (TMDb). Du kan begära att vi tar bort alla personuppgifter vi har om dig genom att skicka ett mail till oss och inkludera adressen till denna sida (URL). Förklara även vem du är, så vi vet att du är personen som denna sida handlar om. För att radera dina uppgifter från TMDb måste du kontakta dem separat.

Lill Lindfors

Född 1940-05-12 (81 år sedan) i Helsingfors, Finland.

Bilder på Lill Lindfors

Klicka på bilderna för att visa i full storlek

Vad du tycker om Lill Lindfors?

Starta en diskussion om Lill Lindfors med dina vänner på Facebook eller Twitter!

Lill Lindfors

Biografi från Wikipedia Extern länk till biografins källa

Maj Lillemor "Lill" Lindfors, född 12 maj 1940 i Helsingfors, Finland, är en svensk sångerska, komiker och skådespelerska. Hon är numera bosatt i Högby på Öland men har bott större delen av sitt liv i Stockholm. Under en lång karriär har hon fått ett antal guldskivor och är både kompositör och textförfattare till egna shower och till två barnböcker, föredragshållare, barnambassadör i FN:s regi (UNICEF) och skådespelerska inom både film och teater.

Innehåll från Wikipedia tillhandahålls enligt villkoren i Creative Commons (CC BY-SA 3.0).

×
×
×
×
×