Jonas Malmsjö

 

Jonas Malmsjö

  • Översikt
  • Info & länkar
  • Bilder
  • Diskussion

View this page in English on Filmanic

Carl Jonas Love Malmsjö, född 2 september 1971, är en svensk skådespelare och manusförfattare. Malmsjö började med teater i samband med studier i creative writing i England 1991. Han engagerades vid Dramaten 1993, och har varit med i dess ensemble sedan dess. Han har gästmedverkat i olika TV-produktioner som Allsång på Skansen. Malmsjö var med i pojkduon Double Fantasy som debuterade 1986 med singeln "Confession Time/You're in Love". Senare följde albumet *Resa i tiden (LP). Han är son till skådespelarna Jan Malmsjö och Marie Göranzon samt halvbror till Peter Malmsjö (på faderns sida) och författaren Lolo Amble (på moderns sida)

Innehåll från Wikipedia tillhandahålls enligt villkoren i Creative Commons (CC BY-SA 3.0).

 
 

Listor & Nyheter

TMDb Film.nu använder sig av The Movie Database API (TMDb) för vissa funktioner, men är inte på något sätt stödd eller certifierad av TMDb.

Handlar denna sida om dig? Uppgifterna har vi helt eller delvis fått från The Movie Database (TMDb). Du kan begära att vi tar bort alla personuppgifter vi har om dig genom att skicka ett mail till oss och inkludera adressen till denna sida (URL). Förklara även vem du är, så vi vet att du är personen som denna sida handlar om. För att radera dina uppgifter från TMDb måste du kontakta dem separat.

Jonas Malmsjö

Född 1971-09-02 (49 år sedan).

Bilder på Jonas Malmsjö

Klicka på bilderna för att visa i full storlek

Vad du tycker om Jonas Malmsjö?

Starta en diskussion om Jonas Malmsjö med dina vänner på Facebook eller Twitter!

Jonas Malmsjö

Biografi från Wikipedia Extern länk till biografins källa

Carl Jonas Love Malmsjö, född 2 september 1971, är en svensk skådespelare och manusförfattare.

Malmsjö började med teater i samband med studier i creative writing i England 1991. Han engagerades vid Dramaten 1993, och har varit med i dess ensemble sedan dess. Han har gästmedverkat i olika TV-produktioner som Allsång på Skansen.

Malmsjö var med i pojkduon Double Fantasy som debuterade 1986 med singeln "Confession Time/You're in Love". Senare följde albumet *Resa i tiden (LP).

Han är son till skådespelarna Jan Malmsjö och Marie Göranzon samt halvbror till Peter Malmsjö (på faderns sida) och författaren Lolo Amble (på moderns sida).

Innehåll från Wikipedia tillhandahålls enligt villkoren i Creative Commons (CC BY-SA 3.0).

×
×
×
×
×