Helen Sjöholm

 

Helen Sjöholm

  • Översikt
  • Info & länkar
  • Bilder
  • Diskussion

View this page in English on Filmanic

Marie Helen Sjöholm Granditsky, född 10 juli 1970 i Sköns församling i Sundsvalls kommun och numera bosatt i Nacka, är en svensk skådespelare, sångerska och musikalartist. Hon gjorde filmdebut 1999, i Richard Hoberts film Där regnbågen slutar. Hon spelade också rollen som Gabriella i den framgångsrika svenska filmen Så som i himmelen som kom 2004. Det var där hon sjöng Gabriellas sång, som efter 68 veckor placerade sig som den sjätte mest spelade låten på Svensktoppen

Innehåll från Wikipedia tillhandahålls enligt villkoren i Creative Commons (CC BY-SA 3.0).

Listor & Nyheter

 
 
TMDb Film.nu använder sig av The Movie Database API (TMDb) för vissa funktioner, men är inte på något sätt stödd eller certifierad av TMDb.

Handlar denna sida om dig? Uppgifterna har vi helt eller delvis fått från The Movie Database (TMDb). Du kan begära att vi tar bort alla personuppgifter vi har om dig genom att skicka ett mail till oss och inkludera adressen till denna sida (URL). Förklara även vem du är, så vi vet att du är personen som denna sida handlar om. För att radera dina uppgifter från TMDb måste du kontakta dem separat.

Helen Sjöholm

Född 1970-07-10 (54 år sedan) i Sundsvall, Västernorrlands län, Sverige.

Förhållanden
Namn Från Till Typ av förhållade
David Granditsky(Gifta: 2006-08-26–) 2006-08-26 Gifta
Barn

Samuel Erik Mikael Granditsky, Johanna Blenda Marie Granditsky, Ruben Granditsky

Föräldrar

Marie-Louise Sjöholm, Hans Sjöholm

Bilder på Helen Sjöholm

Klicka på bilderna för att visa i full storlek

Dela din mening om Helen Sjöholm?

Starta en diskussion om Helen Sjöholm med dina vänner på Facebook eller Twitter!

Helen Sjöholm

Biografi från Wikipedia Extern länk till biografins källa

Marie Helen Sjöholm Granditsky, född 10 juli 1970 i Sköns församling i Sundsvalls kommun och numera bosatt i Nacka, är en svensk skådespelare, sångerska och musikalartist.

Hon gjorde filmdebut 1999, i Richard Hoberts film Där regnbågen slutar. Hon spelade också rollen som Gabriella i den framgångsrika svenska filmen Så som i himmelen som kom 2004. Det var där hon sjöng Gabriellas sång, som efter 68 veckor placerade sig som den sjätte mest spelade låten på Svensktoppen.

Innehåll från Wikipedia tillhandahålls enligt villkoren i Creative Commons (CC BY-SA 3.0).

×
×
×
×
×