Felix Herngren

 

Felix Herngren

  • Översikt
  • Info & länkar
  • Bilder
  • Diskussion

View this page in English on Filmanic

Felix Tobias Herngren är en svensk reklam- och långfilmsregissör, komiker och skådespelare. Han är en av personerna bakom TV-serien Solsidan som sågs av över 2 miljoner tittare per avsnitt. Förutom att han själv spelar en av huvudrollerna har han också skrivit manus, regisserat och producerat serien, tillsammans med andra. Felix Herngren har även skrivit manus, regisserat och spelat huvudroll i filmerna Varannan vecka och Vuxna människor. Herngrens mest kända rollfigurer är kulturpersonen Dan Bäckman, polisen Papi Raul och Tim Hibbins som bryter på engelska. Han slog igenom för en större publik när han gjorde sketcher för pratshowen Sen kväll med Luuk. Herngren driver produktionsbolaget FLX som producerar reklamfilm, långfilm och TV

Innehåll från Wikipedia tillhandahålls enligt villkoren i Creative Commons (CC BY-SA 3.0).

Listor & Nyheter

 
 
 
 
TMDb Film.nu använder sig av The Movie Database API (TMDb) för vissa funktioner, men är inte på något sätt stödd eller certifierad av TMDb.

Handlar denna sida om dig? Uppgifterna har vi helt eller delvis fått från The Movie Database (TMDb). Du kan begära att vi tar bort alla personuppgifter vi har om dig genom att skicka ett mail till oss och inkludera adressen till denna sida (URL). Förklara även vem du är, så vi vet att du är personen som denna sida handlar om. För att radera dina uppgifter från TMDb måste du kontakta dem separat.

Felix Herngren

Född 1967-02-04 (57 år sedan) i Stockholm, Stockholms län, Sverige.

Förhållanden
Namn Från Till Typ av förhållade
Clara Byström(Gifta: 2005-07-07–) 2005-07-07 Gifta
Jenny Myrberg(Gifta: 1990–2003) 1990 2003 Gifta
Barn

Fanny Herngren, Vera Herngren, Leo Herngren, Bill Herngren, Iris Herngren

Syskon

Måns Herngren, Moa Herngren

Bilder på Felix Herngren

Klicka på bilderna för att visa i full storlek

Dela din mening om Felix Herngren?

Starta en diskussion om Felix Herngren med dina vänner på Facebook eller Twitter!

Felix Herngren

Biografi från Wikipedia Extern länk till biografins källa

Felix Tobias Herngren är en svensk reklam- och långfilmsregissör, komiker och skådespelare. Han är en av personerna bakom TV-serien Solsidan som sågs av över 2 miljoner tittare per avsnitt. Förutom att han själv spelar en av huvudrollerna har han också skrivit manus, regisserat och producerat serien, tillsammans med andra.

Felix Herngren har även skrivit manus, regisserat och spelat huvudroll i filmerna Varannan vecka och Vuxna människor. Herngrens mest kända rollfigurer är kulturpersonen Dan Bäckman, polisen Papi Raul och Tim Hibbins som bryter på engelska. Han slog igenom för en större publik när han gjorde sketcher för pratshowen Sen kväll med Luuk.

Herngren driver produktionsbolaget FLX som producerar reklamfilm, långfilm och TV.

Innehåll från Wikipedia tillhandahålls enligt villkoren i Creative Commons (CC BY-SA 3.0).

×
×
×
×
×