Eva Röse

 

Eva Röse

  • Översikt
  • Info & länkar
  • Bilder
  • Diskussion

View this page in English on Filmanic

Eva Charlotta Rocky Felländer Röse, född 16 oktober 1973 i Skärholmen, är en svensk skådespelare. Röse har medverkat i filmer som "Adam & Eva", "Kopps", "Storm" och "Prästen i paradiset". Hon har även medverkat i många tv-produktioner, bland annat science fiction-serien "Äkta människor". Eva Röse började, tillsammans med Alice Bah och Johan Petersson, som programledare för SVT:s Disneyklubben och studerade sedan på Teaterhögskolan i Stockholm. Hon tog examen 1998 och har haft roller såväl på film som på Dramaten och Stockholms stadsteater. Hon är UNICEF-ambassadör sedan 2007. Eva Röse har även varit konferencier och prisutdelare på en rad olika kulturevenemang, bland annat Augustgalan och Stockholms filmfestival. Röse är gift och har tre barn med fotografen och musikern Jacob Felländer

Innehåll från Wikipedia tillhandahålls enligt villkoren i Creative Commons (CC BY-SA 3.0).

 
 

Listor & Nyheter

TMDb Film.nu använder sig av The Movie Database API (TMDb) för vissa funktioner, men är inte på något sätt stödd eller certifierad av TMDb.

Handlar denna sida om dig? Uppgifterna har vi helt eller delvis fått från The Movie Database (TMDb). Du kan begära att vi tar bort alla personuppgifter vi har om dig genom att skicka ett mail till oss och inkludera adressen till denna sida (URL). Förklara även vem du är, så vi vet att du är personen som denna sida handlar om. För att radera dina uppgifter från TMDb måste du kontakta dem separat.

Eva Röse

Född 1973-10-16 (48 år sedan) i Vårberg.
Längd 170 cm.

Förhållanden
Namn Från Till Typ av förhållade
Jacob Felländer(Sambo) Sambo
Barn

Floyd Felländer, Flynn Felländer, Florian Felländer

Syskon

Yvonne Röse

Bilder på Eva Röse

Klicka på bilderna för att visa i full storlek

Vad du tycker om Eva Röse?

Starta en diskussion om Eva Röse med dina vänner på Facebook eller Twitter!

Eva Röse

Biografi från Wikipedia Extern länk till biografins källa

Eva Charlotta Rocky Felländer Röse, född 16 oktober 1973 i Skärholmen, är en svensk skådespelare. Röse har medverkat i filmer som "Adam & Eva", "Kopps", "Storm" och "Prästen i paradiset". Hon har även medverkat i många tv-produktioner, bland annat science fiction-serien "Äkta människor".

Eva Röse började, tillsammans med Alice Bah och Johan Petersson, som programledare för SVT:s Disneyklubben och studerade sedan på Teaterhögskolan i Stockholm. Hon tog examen 1998 och har haft roller såväl på film som på Dramaten och Stockholms stadsteater. Hon är UNICEF-ambassadör sedan 2007.

Eva Röse har även varit konferencier och prisutdelare på en rad olika kulturevenemang, bland annat Augustgalan och Stockholms filmfestival.

Röse är gift och har tre barn med fotografen och musikern Jacob Felländer.

Innehåll från Wikipedia tillhandahålls enligt villkoren i Creative Commons (CC BY-SA 3.0).

×
×
×
×
×