Carina Lidbom

 

Carina Lidbom

  • Översikt
  • Info & länkar
  • Bilder
  • Diskussion

View this page in English on Filmanic

Carina Lidbom är en skådespelare. Hon föddes i Östersund den 9 februari 1957. Hon är känd för bland annat SOS - en segelsällskapsresa (1988), Sunes sommar (1993), Tysta leken (2011), Otroligt Het (2009) och Sanning eller Konsekvens (1997).

Läs mer om Carina Lidbom

Denna biografi har genererats automatiskt av Filmanic (vår snälla lilla bot).

 
 

Listor & Nyheter

TMDb Film.nu använder sig av The Movie Database API (TMDb) för vissa funktioner, men är inte på något sätt stödd eller certifierad av TMDb.

Handlar denna sida om dig? Uppgifterna har vi helt eller delvis fått från The Movie Database (TMDb). Du kan begära att vi tar bort alla personuppgifter vi har om dig genom att skicka ett mail till oss och inkludera adressen till denna sida (URL). Förklara även vem du är, så vi vet att du är personen som denna sida handlar om. För att radera dina uppgifter från TMDb måste du kontakta dem separat.

Carina Lidbom

Född 1957-02-09 (66 år sedan) i Östersund.

Bilder på Carina Lidbom

Klicka på bilderna för att visa i full storlek

Vad du tycker om Carina Lidbom?

Starta en diskussion om Carina Lidbom med dina vänner på Facebook eller Twitter!

Carina Lidbom

Biografi från Wikipedia Extern länk till biografins källa

Carina Lidbom, född 9 februari1957 i Östersund, är en svenskskådespelare och komiker. Hon slog igenom i början av 1990-talet, kanske främst som Sunes mor i en adventskalender och en efterföljande långfilm. Senare har hon bland annat synts i Rederiet (1997-2001) och olika nöjesprogram på TV, bland annat På spåret.

Lidbom flyttade med familjen till Liberia i 7-årsåldern och kom tillbaks till Sverige i början av tonåren. Hon har studerat idé- och lärdomshistoria och konsthistoria vid Uppsala universitet. Hon studerade vid Teaterhögskolan i Malmö 1985-88. Efter examen 1988 satte hon bland annat upp en kabaré med två kvinnliga kolleger med namnet Darling Desperados. Hon har varit engagerad vid Fria Proteatern, Dramaten, Vasateatern, Oscarsteatern, Malmö Dramatiska Teater och Östgötateatern.

Innehåll från Wikipedia tillhandahålls enligt villkoren i Creative Commons (CC BY-SA 3.0).

×
×
×
×
×