Mr Woodcock (2007)

Mr Woodcock ger ett gott skratt

Den kände författaren John Farley bestämmer sig för att överraska sin mamma med ett impulsbesök i hemstaden. Men det han inte vet, är att den stora överraskningen väntar på honom.

Mr Woodcock (2007)

Mr Woodcock ger ett gott skratt

Mr Woodcock ger ett gott skratt

  • Recension
  • Video
  • I rollerna
  • Filmteam
  • Bilder
  • Filmfakta
  • Diskussion
Den kände författaren John Farley bestämmer sig för att överraska sin mamma med ett impulsbesök i hemstaden. Men det han inte vet, är att den stora överraskningen väntar på honom.
Tummen upp!

John Farley skriver självhjälpslitteratur, hans bästsäljare heter "Letting Go: Getting Past Your Past". När ett evenemang ställs in under hans bokturné, bestämmer han sig för att besöka sin mamma i hemstaden för att berätta den glädjande nyheten - att han kommer tilldelas den lilla stadens utmärkelse "Corn Cob Key". Men John hinner inte mer än att stiga in i sitt barndomshem innan hans mamma överraskar honom med att hon börjat träffa en ny man som hon förälskat sig i. Denne man visar sig vara ingen annan än hans gamle känslokalle idrottslärare Mr Woodcock.

John Farley lyckas inte komma över chocken att hans älskade mamma fallit för denna man, som utsatt honom och många andra elever för en ren psykisk plåga under många år. Mr Woodcock gjorde inget annat än att förnedra sina elever och sätta dem under större press än vad någon i den åldern kunde stå ut med. John var lite överviktig som barn och Mr Woodcock var inte försiktig med att påpeka detta för honom.

John Farley har kämpat med att förbättra sitt självförtroende sedan idrottslektionerna på Forest Meadow Middle school. Något han trodde han lyckats med tills dagen då han åter stod ansikte mot ansikte med Mr Woodcock. John bestämmer sig för att bevisa för sin mamma att denne man är ovärdig hennes kärlek och börjar därmed gräva i sin gamle gympalärares förflutna, där han finner ett och annat...

Mr Woodcock gav mig ett gott skratt, och är definitivt sevärd på grund av dess humor samt de otroligt begåvade rollinnehavarna. Susan Sarandon, som spelar mamman, samt Billy Bob Thornton, som spelar den onda idrottsläraren. Seann William Scott var dock inte helt övertygande i sin roll som sonen/författaren. Mer känsla och inlevelse hade inte skadat.

Publicerad 2007-10-23

 

Listor & Nyheter

Du kanske också är intresserad av

TMDb Film.nu använder sig av The Movie Database API (TMDb) för vissa funktioner, men är inte på något sätt stödd eller certifierad av TMDb.

Trailers och klipp från “Mr Woodcock”

Bilder från “Mr Woodcock”

Klicka på bilderna för att visa i full storlek

Dela din mening om “Mr Woodcock”

Dela “Mr Woodcock” med dina vänner och starta en diskussion på Facebook eller Twitter!

Äldre kommentarer

film?

ni är ett levande? bevis på att sån skitfilm verkligen säljer..

huu

2008-02-25 22:56:00

Söta Laila

Gud vad trevlig filmen verkar vara. Jag uppskattar att det finns människor som dig Laila, som ser till att även vi gamla människor har något "kuligt" att läsa. Mvh Lille-Mor

Lille-Mor

2007-10-26 12:25:00

Har du skrivit en kommentar på denna sida och vill att vi tar bort ditt namn? Du kan begära att vi tar bort alla uppgifter vi har om dig genom att skicka ett mail till oss och inkludera adressen till denna sida (URL). Förklara även vem du är och kopiera texten från kommentaren ifråga i ditt mail.

Mr Woodcock

Originaltitel

Mr. Woodcock

Speltid i minuter

87

Produktionsår

2007

Biopremiär i Sverige

2007-10-26

Produktionsland

USA

Budget

22 000 000 (US-dollar)

Internationell premiär

2007-09-14

×
×
×