Baksmällan del II

För mycket av det goda

Nittio minuter av depraverat sex, droger och Zach Galifianakis borde ju inte kunna bli annat än helt fantastiskt. Tyvärr så känns det som om man sett det hela förut. Jo, just det, i Baksmällan 1.

Baksmällan del II

För mycket av det goda

För mycket av det goda

  • Recension
  • Video
  • I rollerna
  • Filmteam
  • Bilder
  • Filmfakta
  • Diskussion
Nittio minuter av depraverat sex, droger och Zach Galifianakis borde ju inte kunna bli annat än helt fantastiskt. Tyvärr så känns det som om man sett det hela förut. Jo, just det, i Baksmällan 1.
Tummen ner!

Problemet med uppföljare är att de alltid ska vara lite för mycket av det goda. Man tar det som gjorde originalet till en succé och multiplicerar med tio. Oftast blir det lite för mycket och "Baksmällan 2" är inget undantag.

Todd Phillips, som regisserat både ettan och tvåan, är en av mina Hollywood-favoriter. Han vet hur man gör komedi på gränsen till vad som är lite för amoraliskt, lite för snuskigt, lite för bisarrt. Från den fantastiska GG Allin-dokumentären "Hated" från 1994 till "Raka spåret" till Chicago-pastischen "Due Date" där Zach Galifianakis och Robert Downey Jr. fick till ett skönt samspel. Nu kommer alltså "Baksmällan 2". Samma gäng från första filmen är med om ungefär samma sak som i 1:an. Spelplanen är dock bytt och nu är det Thailand som gäller då Ed Helms svensexa gått överstyr. "It happened again", säger Bradley Cooper och på gott och ont är det exakt det som är fallet.

Men visst får man sig en del skratt och hade man kunna sätta en röd-grön tumme så hade jag gjort det. Mike Tyson sluddrar sig igenom en rätt lustig cameo, Ed Helms karaktär Stu har oskyddat sex med en storbystad shemale och Mr. Chow, från föregångaren, imponerar fortfarande med sitt mikroskopiska organ. Men snälla, låt oss slippa en Baksmällan 3.

Publicerad 2011-05-25

 

Du kanske också är intresserad av

TMDb Film.nu använder sig av The Movie Database API (TMDb) för vissa funktioner, men är inte på något sätt stödd eller certifierad av TMDb.

Trailers och klipp från “Baksmällan del II”

Bilder från “Baksmällan del II”

Klicka på bilderna för att visa i full storlek

Dela din mening om “Baksmällan del II”

Dela “Baksmällan del II” med dina vänner och starta en diskussion på Facebook eller Twitter!

Äldre kommentarer

This movie was FUCKING awesome!!! cant wait for part3

pläppe

2013-04-16 13:43:00

Har du skrivit en kommentar på denna sida och vill att vi tar bort ditt namn? Du kan begära att vi tar bort alla uppgifter vi har om dig genom att skicka ett mail till oss och inkludera adressen till denna sida (URL). Förklara även vem du är och kopiera texten från kommentaren ifråga i ditt mail.

Baksmällan del II

Originaltitel

The Hangover Part II

Speltid i minuter

102

Produktionsår

2011

Biopremiär i Sverige

2011-05-25

Produktionsland

USA

Budget

80 000 000 (US-dollar)

Biodistribution i Sverige

20th Century Fox

Internationell premiär

2011-05-25

×
×
×