The Divergent Series: Insurgent (2015)

Insatserna höjs

The Divergent Series: Insurgent (2015)

Insatserna höjs

Insatserna höjs

  • Översikt
  • I rollerna
  • Filmteam
  • Filmfakta
  • Video
  • Bilder
  • Diskussion

View this page in English on Filmanic

Insurgent fortsätter berättelsen från Divergent om Tris Prior, som kämpar för att hitta sin plats i ett postapokalyptiskt samhälle. I kölvattnet av den tidigare filmens händelser, hotar det att blossa upp krig mellan de olika fraktionerna och Tris måste återigen konfrontera sina inre demoner medan hon kämpar mot en mäktig allians som hotar framtiden för den nya världen.

Insatserna höjs i de dystopiska ruinerna av ett futuristiskt Chicago. Tris och Four är nu på flykt från Jeanine, ledaren för den makthungriga falangen De Lärda. De måste försöka ta reda på vad det var som Tris familj offrade sina liv för att skydda och varför ledarna för De Lärda gör allt som står i deras makt för att stoppa dem. Tris är plågad av sina tidigare beslut men gör allt som står i hennes makt för att skydda dem hon älskar. Samtidigt ställs hon inför den ena omöjliga utmaningen efter den andra när hon, tillsammans med Four, försöker få fram sanningen om det förflutna och slutligen framtiden för deras nya värld.

Actionäventyret Insurgent är baserad på Veronica Roths roman med samma namn, och är den andra filmen i serien. Den första filmen, Divergent, var en enorm kommersiell framgång och har spelat in 288 miljoner dollar världen över. Berättelsen utspelar sig i en framtida värld där människan reduceras till en bricka i ett listigt spel - en premiss som lätt kan jämföras med andra ungdomsinriktade filmer som The Hunger Games och The Maze Runner.

 

Listor & Nyheter

Du kanske också är intresserad av

TMDb Film.nu använder sig av The Movie Database API (TMDb) för vissa funktioner, men är inte på något sätt stödd eller certifierad av TMDb.

Team

Bilder från “The Divergent Series: Insurgent”

Klicka på bilderna för att visa i full storlek

Dela din mening om “The Divergent Series: Insurgent”

Dela “The Divergent Series: Insurgent” med dina vänner och starta en diskussion på Facebook eller Twitter!

The Divergent Series: Insurgent

Originaltitel

The Divergent Series: Insurgent

Speltid i minuter

119

Produktionsår

2015

Biopremiär i Sverige

2015-03-20

Produktionsland

USA

Budget

110 000 000 (US-dollar)

Biodistribution i Sverige

Nordisk Film

Internationell premiär

2015-03-20

×
×
×