Ted 2 (2015)

Det är dags att legalisera Ted

Ted 2 (2015)

Det är dags att legalisera Ted

Det är dags att legalisera Ted

  • Översikt
  • I rollerna
  • Filmteam
  • Filmfakta
  • Video
  • Bilder
  • Diskussion

View this page in English on Filmanic

"Ted 2â? är uppföljaren till Seth MacFarlanes komedi om den högst levande nallebjörnen Ted från 2012. Sedan vi sist såg John (Mark Wahlberg) och Ted har John blivit singel, medan Ted bosatt sig med Tami-Lynn, hans drömkvinna. När äktenskapliga problem börjar tära på de nygifta bestämmer sig Ted och Tami-Lynn att skaffa en bebis för att rädda deras äktenskap.

Deras förhoppningar krossas dock när myndigheterna meddelar att Ted inte är en person, utan en egendom, och därför inte berättigad att adoptera. Han får dessutom sparken från sitt jobb på mataffären och informeras att hans äktenskap har ogiltigförklarats.

Arg och nedslagen ber Ted sin bästa kompis John om hjälp att stämma staten för att ge honom de rättigheter som han förtjänar. De värvar den unga (marijuana-förespråkande) advokaten Samantha L. Jackson (Amanda Seyfried) och beger sig till domstol. Men när Ted förlorar fallet måste de tre bege sig på en resa till New York i ett sista desperat försök - att övertala den legendariska mänskliga rättigheter-advokaten Patrick Meighan (Morgan Freeman) att ta hand om överklagandet.

Om de vinner, kommer de att bevisa att Ted inte bara är en öldrickande, marijuana-inrökt nallebjörn, utan faktiskt en person som förtjänar samma rättigheter som alla andra öldrickande och marijuana-rökande amerikaner.

Seth MacFarlane har skrivit, regisserat och lånar sin röst till Ted i såväl uppföljaren som succéfilmen från 2012.

 

Listor & Nyheter

Du kanske också är intresserad av

TMDb Film.nu använder sig av The Movie Database API (TMDb) för vissa funktioner, men är inte på något sätt stödd eller certifierad av TMDb.

Bilder från “Ted 2”

Klicka på bilderna för att visa i full storlek

Vad du tycker om “Ted 2”

Dela “Ted 2” med dina vänner och starta en diskussion på Facebook eller Twitter!

Ted 2

Originaltitel

Ted 2

Speltid i minuter

115

Produktionsår

2015

Biopremiär i Sverige

2015-07-15

Produktionsland

USA

Budget

85 000 000 (US-dollar)

Biodistribution i Sverige

United International Pictures

Internationell premiär

2015-06-26

×
×
×