Spectre (2015)

Ett skrämmande samband

Spectre (2015)

Ett skrämmande samband

Ett skrämmande samband

  • Översikt
  • I rollerna
  • Filmteam
  • Filmfakta
  • Video
  • Bilder
  • Diskussion

View this page in English on Filmanic

Daniel Craig återvänder för fjärde gången som Ian Flemings James Bond 007 i "Spectre", den 24:e Bond-filmen i ordningen.

Ett kryptiskt meddelande från det förflutna skickar James Bond på ett tufft uppdrag i Mexico City och slutligen Rom, där han möter Lucia Sciarra (Monica Bellucci), den vackra änkan till en ökänd brottsling. Bond infiltrerar ett hemligt möte och avslöjar förekomsten av den lömska organisationen känd som Spectre.

I London ifrågasätter Max Denbigh (Andrew Scott), den nya chefen för Centrumet för nationell säkerhet, Bonds agerande och utmanar MI6, som leds av M (Ralph Fiennes). Bond anlitar i hemlighet Moneypenny (Naomie Harris) och Q (Ben Whishaw) för att hjälpa honom att hitta Madeleine Swann (Léa Seydoux), dotter till hans gamla fiende Mr White (Jesper Christensen), som kan ha ledtråden till att reda ut nätet bakom Spectre. Som dotter till en mördare förstår hon Bond på ett sätt som de flesta andra inte kan.

När Bond beger sig mot hjärtat av Spectre får han kännedom om ett skrämmande samband mellan sig själv och fienden han söker, spelad av Christoph Waltz.

 

Listor & Nyheter

Du kanske också är intresserad av

TMDb Film.nu använder sig av The Movie Database API (TMDb) för vissa funktioner, men är inte på något sätt stödd eller certifierad av TMDb.

Team

Bilder från “Spectre”

Klicka på bilderna för att visa i full storlek

Dela din mening om “Spectre”

Dela “Spectre” med dina vänner och starta en diskussion på Facebook eller Twitter!

Spectre

Originaltitel

Spectre

Speltid i minuter

145

Produktionsår

2015

Biopremiär i Sverige

2015-10-30

Produktionsbolag
Produktionsland
Budget

300 000 000 (US-dollar)

Biodistribution i Sverige

SF Film

Internationell premiär

2015-10-26

×
×
×