Showtime (2002)

I Tjänst. I Fara. I Bild.

Showtime (2002)

I Tjänst. I Fara. I Bild.

I Tjänst. I Fara. I Bild.

  • Översikt
  • I rollerna
  • Filmteam
  • Filmfakta
  • Video
  • Bilder
  • Diskussion

View this page in English on Filmanic

Kommisarie Mitch Preston har varit anställd inom Los Angeles poliskår i närheten av 20 år. Han är en fåordig man, har föga tålamod och kanske inte särskilt mycket klass. Han vill bara bli lämnad i fred och sköta sitt jobb, något han enligt kollegorna gör med den äran. Polisen Trey Sellars är Prestons raka motsats inom kåren. Istället för att dag ut och dag in behöva patrullera på gatorna i fattiga kvarter, drömmer han om att få spela en hjältemodig poils i någon TV-serie.

Under en mmisslyckad razzia mot ett knarknäste, "råkar" Preston avlossa ett skott mot en kamera, som tillhör ett från brottsplatsen direktsändande TV-team. Journalisterna hör inte till Prestons vänkrets. Händelsen orsakar givetvis stora rubriker, vilket inte undgår TV-producenten Chase Renzi som är i stort behov av att imponera på sina chefer med nya djärva uppslag. Renzi inser snabbt att Preston skulle göra sig utmärkt i en dokusåpa om poliser på mer eller mindre livsfarliga uppdrag...

 

Listor & Nyheter

Du kanske också är intresserad av

TMDb Film.nu använder sig av The Movie Database API (TMDb) för vissa funktioner, men är inte på något sätt stödd eller certifierad av TMDb.

Bilder från “Showtime”

Klicka på bilderna för att visa i full storlek

Vad du tycker om “Showtime”

Dela “Showtime” med dina vänner och starta en diskussion på Facebook eller Twitter!

Showtime

Originaltitel

Showtime

Speltid i minuter

95

Produktionsår

2002

Produktionsbolag
Produktionsländer
Budget

85 000 000 (US-dollar)

Internationell premiär

2002-03-14

×
×