Knight of Cups (2015)

Resan har bara börjat

Knight of Cups (2015)

Resan har bara börjat

Resan har bara börjat

  • Översikt
  • I rollerna
  • Filmteam
  • Filmfakta
  • Video
  • Bilder
  • Diskussion

View this page in English on Filmanic

"Det var en gång en ung prins vars far, Kungen av Öst, sände honom till Egypten för att söka efter en pärla. Men då prinsen anlände erbjöd folket honom något att dricka. När han hade druckit upp hade han glömt att han var son till en kung och att han skulle leta efter pärlan och föll i djup sömn." Ricks pappa brukade läsa den här sagan för honom när han var pojke. Rick (Christian Bale) är nu författare och bor i Santa Monica. Han längtar efter något annat, något utöver livet han lever, utan att veta riktigt vad det är, eller hur han ska göra för att hitta det.

För att få tiden att gå träffar Rick en rad kvinnor: Della (Imogen Poots), läkaren Nancy (Cate Blanchett) som han tidigare var gång gift med, modellen Helen (Freida Pinto), Elizabeth (Natalie Portman) som han gjort med barn, strippan Karen (Teresa Palmer) och en ung kvinna som hjälper honom att se framåt, Isabel (Isabel Lucas). Rick har en känsla av att kvinnorna har större insikt i saker och ting än vad han själv har. Men trots festerna, förhållandena och karriären känner han ingen lycka, även om varje kvinna och man som han träffat genom livet på något sätt fungerat som en guide, en budbärare.

Vägen mot öst ligger framför honom. Kommer han ge sig av? Kommer hans mod svika honom? Eller kommer han att låta det hela förbli en dröm, ett hopp, en flyktig tanke? Resan har bara börjat.

 

Listor & Nyheter

Du kanske också är intresserad av

TMDb Film.nu använder sig av The Movie Database API (TMDb) för vissa funktioner, men är inte på något sätt stödd eller certifierad av TMDb.

Trailers och klipp från “Knight of Cups”

Bilder från “Knight of Cups”

Klicka på bilderna för att visa i full storlek

Vad du tycker om “Knight of Cups”

Dela “Knight of Cups” med dina vänner och starta en diskussion på Facebook eller Twitter!

Knight of Cups

Originaltitel

Knight of Cups

Speltid i minuter

118

Produktionsår

2015

Biopremiär i Sverige

2015-09-11

Produktionsland

USA

Biodistribution i Sverige

SF Film

Internationell premiär

2015-02-11

×
×