I min vildaste fantasi (2010)

When she's this hot, You get one shot

I min vildaste fantasi

When she's this hot, You get one shot

When she's this hot, You get one shot

  • Översikt
  • Filmfakta
  • Video
  • Diskussion

Kan en genomsnittlig Svensson-kille och ett blont bombnedslag finna lyckan ihop? Det är frågan som ställs i den romantiska komedin "I min vildaste fantasi".

Kirk Kettner (Jay Baruchel) är i tjugoårsåldern och arbetar som säkerhetsvakt på flygplatsen i Pittsburgh. Han hänger fortfarande mest med sina gymnasiepolare samt arbetskamraterna Jack (Mike Vogel), Stainer (T.J. Miller) och Devon (Nate Torrence). Samtidigt drömmer han om att få tillbaks sitt ex, Marnie (Linsay Sloane) som dock gått vidare för länge sedan. Kirk verkar ha nöjt sig med att upprätthålla detta status quo i livet - tills den dag Molly (Alice Eve) svischar igenom hans säkerhetskontroll och glömmer sin mobiltelefon.

Molly är smart, sofistikerad - och sagolikt snygg. I en annan liga än Kirk, helt enkelt. När Kirk är vänlig nog att söka upp Molly och återlämna hennes telefon erbjuder hon sig att återgälda honom med ett par hockeybiljetter. Han accepterar, utan att för en sekund tänka att han just blivit utbjuden på en date av sin drömtjej.

Trots att paret inte kunde vara med omaka är Molly inställd på att vinna Kirks hjärta, medan han själv alltjämt jobbar på att försöka förstå varför hon ens är intresserad. Men efter ett par dater börjar Kirk slutligen tro på sig själv och föreställa sig en framtid tillsammans med Molly. Men efter ett katastrofalt första intryck på hennes otroligt stela föräldrar är förhållandet över lika fort som det inletts.

Med "hjälp" från sina vänner inleder Kirk en kampanj för att få tillbaks Molly. Trots att både Mollys sällsynt hårfagre ex-pojkvän, och hans egen, plötsligt nyintresserade ex-flickvän försöker hindra honom, har Kirk bestämt sig för att bevisa att om du bara försöker tillräckligt mycket kan kärleken övervinna allt.

 
TMDb Film.nu använder sig av The Movie Database API (TMDb) för vissa funktioner, men är inte på något sätt stödd eller certifierad av TMDb.

Trailers och klipp från “I min vildaste fantasi”

Vad du tycker om “I min vildaste fantasi”

Dela “I min vildaste fantasi” med dina vänner och starta en diskussion på Facebook eller Twitter!

I min vildaste fantasi

Originaltitel

She's Out of My League

Speltid i minuter

104

Produktionsår

2010

Biopremiär i Sverige

2010-06-18

I rollerna

Mike Vogel, Alice Eve, Jay Baruchel, Krysten Ritter, Geoff Stults, T.J. Miller, Nate Torrence

Regi

Jim Field Smith

Manus

Sean Anders, John Morris

Produktionsland
Budget

20 000 000 (US-dollar)

Biodistribution i Sverige

UIP

Internationell premiär

2010-03-12

×
×