Get him to the Greek (2010)

Aaron Green has 72 hours to get a Rock Star from London to L.A. Pray for him

Get him to the Greek (2010)

Aaron Green has 72 hours to get a Rock Star from London to L.A. Pray for him

Aaron Green has 72 hours to get a Rock Star from London to L.A. Pray for him

  • Översikt
  • I rollerna
  • Filmteam
  • Filmfakta
  • Video
  • Bilder
  • Diskussion

View this page in English on Filmanic

Jonah Hill och Russel Brand återförenas med regissören av "Dumpad - Forgetting Sarah Marshall", Nicholas Stoller. Den nya filmen, som inte direkt är en uppföljare, handlar om en skivbolagspraktikant som har två dagar på sig att släpa en allt annat än samarbetsvillig rocklegend till Hollywood för ett comeback-gig. Komedin är den senaste filmen från producenten Judd Apatow.

Aaron Greenberg (Hill) får saker gjorda. Den ambitiöse 23-åringen har, genom en rad överdrifter, skaffat sig drömjobbet lagom tills en karriäravgörande uppgift dyker upp. Uppdraget: Flyg till London och eskortera en rockgud till Greek Theatre i Los Angeles, den första konserten på en megaturné. Varningen: Vänd honom inte ryggen för en sekund.

Den brittiske musiklegenden Aldous Snow (Brand) är både en briljant musiker och en sexsymbol. Trött på ja-sägare och pengar söker den före detta frontpersonen i ett rockband meningen med livet. Men det innebär inte att han inte kan unna sig en och annan orgie emellanåt. När han får höra att hans sanna kärlek befinner sig i Kalifornien inleder Aldous en kamp för att få henne tillbaka, och sedan återerövra världens musikscener.

Då nedräkningen till konserten börjar måste den stackars praktikanten Aaron navigera sig igenom ett veritabelt minfält av drogsmuggling i London, storbråk i New York och strippklubbsbesök i Las Vegas för att kunna leverera sitt paket helt och hyfsat rent. Han må behöva bluffa och ljuga för, förleda och festa med Aldous, men Aaron ska få honom till The Greek.

 
TMDb Film.nu använder sig av The Movie Database API (TMDb) för vissa funktioner, men är inte på något sätt stödd eller certifierad av TMDb.

Trailers och klipp från “Get him to the Greek”

Bilder från “Get him to the Greek”

Klicka på bilderna för att visa i full storlek

Vad du tycker om “Get him to the Greek”

Dela “Get him to the Greek” med dina vänner och starta en diskussion på Facebook eller Twitter!

Get him to the Greek

Originaltitel

Get Him to the Greek

Speltid i minuter

109

Produktionsår

2010

Biopremiär i Sverige

2010-08-27

Produktionsbolag
Produktionsland

USA

Budget

40 000 000 (US-dollar)

Biodistribution i Sverige

UIP

Internationell premiär

2010-06-04

×
×