Creed (2015)

Han har boxningen i blodet

Creed (2015)

Han har boxningen i blodet

Han har boxningen i blodet

  • Översikt
  • I rollerna
  • Filmteam
  • Filmfakta
  • Video
  • Bilder
  • Diskussion

View this page in English on Filmanic

Adonis Johnson lärde aldrig känna sin berömde far, tungviktsmästaren Apollo Creed, som dog innan han föddes. Men ingen kan förneka att sonen har boxningen i blodet, så han beger sig till Philadelphia, staden där den legendariska matchen mellan Apollo Creed och den tuffe uppkomlingen Rocky Balboa gick av stapeln.

Adonis söker upp Rocky och ber honom att bli hans tränare. Trots att Rocky bestämt sig för att lämna boxningen bakom sig har han svårt att säga nej när han ser att Adonis har samma styrka och målmedvetenhet som Apollo Creed - rivalen som kom att bli hans bäste vän. Rocky tar sig an den unge boxaren samtidigt som den forna mästaren utkämpar en strid mot en motståndare som är långt dödligare än någon han tidigare ställts mot i ringen.

Med Rocky vid sin sida, dröjer det inte länge innan Adonis får segervittring. Men har han vad som krävs för att utveckla inte bara viljan hos en sann kämpe, utan också hjärtat, innan han kliver upp i ringen?

 

Listor & Nyheter

Du kanske också är intresserad av

TMDb Film.nu använder sig av The Movie Database API (TMDb) för vissa funktioner, men är inte på något sätt stödd eller certifierad av TMDb.

Team

Bilder från “Creed”

Klicka på bilderna för att visa i full storlek

Vad du tycker om “Creed”

Dela “Creed” med dina vänner och starta en diskussion på Facebook eller Twitter!

Creed

Originaltitel

Creed

Speltid i minuter

133

Produktionsår

2015

Biopremiär i Sverige

2016-02-05

Produktionsland

USA

Budget

35 000 000 (US-dollar)

Biodistribution i Sverige

SF Film

Internationell premiär

2015-11-25

×
×
×