Cowboys & aliens (2011)

First Contact. Last Stand

Cowboys & aliens (2011)

First Contact. Last Stand

First Contact. Last Stand

  • Översikt
  • I rollerna
  • Filmteam
  • Filmfakta
  • Video
  • Bilder
  • Diskussion

View this page in English on Filmanic

I Cowboys & aliens korsas den klassiska western-filmen med rymdinvasions-genren på ett unikt sätt. Med hjälp från några av världens främsta filmskapare - Steven Spielberg, Ron Howard, Brian Grazer, Alex Kurtzman och Roberto Orci - har Favreau skapat en action-thriller som tar med filmpubliken till den gamla västern, där en ensam cowboy leder ett uppror mot en fruktansvärd fara från en fjärran värld.

1873 i Arizona. En främling (Craig) med minnesförlust vandrar in i ökenhålan Absolution. Den enda ledtråden till hans förflutna är en mystisk boja runt hans ena handled.

Han inser snart att invånarna i Absolution inte välkomnar främlingar, och att ingen rör ett finger om inte den hårdhudade överste Dolahyde (Ford) gett order om det.

När Absolution attackeras av inkräktare från skyn, som bortför invånarna en efter en, och utmanar allt som befolkningen tidigare trott var möjligt. Nu blir främlingen bybornas enda hopp till räddning.

När den mystiske revolvermannen sakta börjar minnas vem han är och var han kommer ifrån, inser han också att hans hemlighet kan ge byn en chans i kampen mot utomjordingarna.

Med hjälp av Ella (Olivia Wilde) samlar han ihop ett gäng bestående av tidigare motståndare. Enade mot en gemensam fiende förbereder de sig för att kämpa för sin överlevnad.

 

Listor & Nyheter

Du kanske också är intresserad av

TMDb Film.nu använder sig av The Movie Database API (TMDb) för vissa funktioner, men är inte på något sätt stödd eller certifierad av TMDb.

Team

Bilder från “Cowboys & aliens”

Klicka på bilderna för att visa i full storlek

Vad du tycker om “Cowboys & aliens”

Dela “Cowboys & aliens” med dina vänner och starta en diskussion på Facebook eller Twitter!

Cowboys & aliens

Originaltitel

Cowboys & aliens

Speltid i minuter

119

Produktionsår

2011

Biopremiär i Sverige

2011-08-26

Produktionsland

USA

Budget

163 000 000 (US-dollar)

Biodistribution i Sverige

United international pictures

Internationell premiär

2011-07-29

×
×